Voorverkoop Tossa gestart!

Het is mijn verjaardag! Een prachtige dag om te starten met de voorverkoop van mijn nieuwste boek: Tossa, die op 1 juli 2022 zal verschijnen. Mijn eerste roman, na een zakelijk boek, vier thrillers en een autobiografie geschreven te hebben.

En dit boek moet een ware bestseller worden. Dankzij jou! Want dit is niet zomaar een voorverkoop, het is een crowdfunding. Net even iets ambitieuzer, net even iets uitgebreider. En met jouw donatie én het delen op je socials van deze crowdfund-actie, kan ik het boek schrijven en uitgeven en iedereen laten weten dat dit boek het lezen waard gaat zijn.

Want Tossa moet bij iedereen op het nachtkastje komen te liggen of in de boekenkast komen te staan. En waar je ook kijkt, wil ik dat je mensen ziet opgaan in het verhaal; lezend in de trein, op het strand, in de pauze op werk, overal! Het boek moet besproken worden in kranten en magazines, in praatprogramma’s op tv, op de radio en in podcasts.

Kortom, ik heb jouw hulp nodig om van dit boek een succes te maken! Want niet alleen steun je met jouw donatie mij in het uitgeven van Tossa, ook hou je mijn uitgeverij levensvatbaar.

Lees snel verder op Voordekunst.nl (klik op het logo) hoe je Tossa vast kunt reserveren en hoe je mij daarmee enorm helpt én welke tegenprestaties ik daar tegenover stel!

“Een boek schrijven is eenzaam, heel solitair. Ondanks de personages waarmee je je omringt, de verhalen die je vertelt en de beelden die je schetst. Het moment dat het boek naar de lezers gaat, en er over het boek gesproken wordt, is dan ook opeens heel intens. Raar ook. Maar waar de eenzaamheid bij het schrijven dicteert, daar overheerst de saamhorigheid en de verbinding wanneer het verhaal ‘out in the open is’. Samen maak je een boek tot wat het is.”

#Tossa

Coverfoto: Hudson Hintze, Unsplash.com / Projectfilm: Pavel Danilyuk, Pexels.com