Jalapeño Talentschool

Platform voor jong schrijftalent

De Jalapeño Talentschool is een aparte tak van Jalapeño Books, speciaal voor jong schrijftalent. In samenwerking met diverse middelbare scholen, geven wij workshops aan de bovenbouw over het schrijversvak, de boekenbranche en meer van zulks, maar bovenal gaan we schrijven!

Daarnaast willen we jong talent scouten. Talent dat vaak onopgemerkt blijft omdat reguliere uitgeverijen liever op safe spelen met gevestigde namen. En dat is zonde.

En als we spreken van jong talent, than we proudly present to you: Marijn de Graaf (1998).

Mijn wraak is haar tweede boek. Een Young Adult Shortstory en als ebook gratis te verkijgen via Jalapeño Books en Kobo Plus.

De scholentour trappen we af met het Melanchthon College in Rotterdam. De verhalen die de leerlingen hebben geschreven, zullen binnenkort hier op de site gepubliceerd worden en later, in combinatie met de verhalen van andere leerlingen van andere scholen, gebundeld worden en als ebook aangeboden worden.

Mocht je meer informatie willen over de Jalapeño Talentschool en wat wij kunnen betekenen voor jouw middelbare school of ken jij een schrijftalent dat staat te popelen om ontdekt te worden, neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.