Welkom bij Jalapeño Books!
Free Call
Stand van Zaken: #3

Ditmaal een korte, bondige Stand van Zaken. In een vloek en een zucht melden wat ik te melden heb. Korte metten maken. In de kortste keren duidelijk maken wat ik bedoel. Want het is kort dag tot de boekpresentatie!

RÄV
Het verhaal krijgt vorm, personages ontwikkelen zich, verhaallijnen komen samen… Het proces van schrijven is welhaast net zo spannend als het verhaal van dit boek-in-wording!
Want al schrijvend vormt zich het verhaal. Er is geen vastomlijnd plan, ik weet niet waar het verhaal heengaat, de personages gaan leven en zorgen dat het verhaal zich naar een punt dirigeert waar ik zelf eigenlijk geen invloed op heb.

En, vanaf vandaag is RÄV ook al te reserveren bij de boekhandel, bol.com, Bruna, Bookspot, Libris en Ako (en ik vergeet er vast nog een paar…)!

Koop bij bol.com

Eeuwig Donker
Afgelopen week mocht Eeuwig Donker zich onder de best beoordeelde boeken op Hebban scharen. Goede recensies, een sterrenregen en wat fijne quotes!

Elke spanning die je beschrijft: angst, dominantie, erotiek, agressie, twijfel, onzekerheid levert een reactie op bij de lezer. Dat zijn de betere boeken.

Willemijn

Rauwe Rotterdamse pageturner!

Claire

Koop bij bol.com

Villa Gladiola
Ook Villa Gladiola verkoopt nog steeds. Vijf jaar (!) na verschijning mocht ik ook afgelopen week weer een aantal pakketjes op de post doen en werd er een vijfsterren recensie op Hebban geplaatst.

Koop bij bol.com

Acties
In het kader van de Spannende Boeken Weken, het jubileum van Villa Gladiola, de goede recensies van Eeuwig Donker en het boek-in-wording proces van RÄV geef ik eind deze week een Jan Vos Trilogiepakket weg!

Jan Vos? Jan Vos! De speurder die in alle drie de boeken een prominente rol speelt.

Later deze week meer over hoe je dit pakket kan winnen!