Welkom bij Jalapeño Books!
Free Call
Stand van Zaken: #2

De zaal is vol. Overvol. Te vol eigenlijk. Maar goed, die conservatieve Hollandsche “overal waar ‘te’ voor staat is slecht” heb ik dikke poep aan. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd nietwaar.

Echter, de vroegBOEKkorting wordt wegens dit Unaniem Belachelijk Grote Succes NIET verlengd, maar juist beëindigd. Wil je er toch nog bij zijn dan moet je snel zijn: woensdag 13 juni om 16:00 uur vervalt de korting inclusief exclusieve toegang tot de boekpresentatie van RÄV in het Het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam!

Spannende Boeken Weken
Tot en met 24 juni zijn het de Spannende Boeken Weken. En dat betekent: buy one, get one free! Bij aankoop van Eeuwig Donker ontvang je gratis ‘Barst’ van Boris O. Dittrich. Winning!

Koop bij bol.com

Planning
Met nog 34 voltijds schrijfdagen te gaan, is mijn planning strakker dan strak. Kijk maar. Die tussendoortjes zijn simpelweg even lucht happen, stoïcijns voor me uit staren en mijn hoofd leegmaken. En die 600? Dat zijn het aantal woorden per uur, minimaal. Gelukkig zijn er ook nog wat avonden te vullen, want ik ken mezelf: planningen zijn er om aangepast en verzet te worden. Hoe dan ook, minder op social media de komende twee maanden… GO!