Welkom bij Jalapeño Books!
Free Call

Lezingen

Praatjes? Ik heb ze. Boek me! En ik vertel.

Lezingen
Ondernemen, schrijven, uitgeven en (top)sport zijn de ingrediënten van mijn praatjes. Informeel, over op je bek gaan en weer opkrabbelen. Gebracht met humor en een berg zelfspot. Ik praat over de roerige media, de conservatieve boekenwereld en hoe te dealen met concurrentie, altijd willen winnen (en niet tegen mijn verlies kunnen) en hoe te dealen met heilige huisjes (schenen schoppen much). Ik werd onlangs gecomplimenteerd met een “je bent heel inspirerend”.

Boekenclubs
Heb jij een boekenclub en wil je graag mijn boek(en) bespreken? Cool! Dat kan namelijk ook. Met liefde doorkruis ik het hele land om mij het hemd van het frêle lijf te laten vragen, wijn te drinken of bepaalde passages te bespreken.

Dus, wil jij dat ik mijn òn-wíjs inspirerende praatjes kom verkondigen op jouw ondernemersevent, tijdens een netwerkborrel, bedrijfsdag of tijdens een meet & greet met lezers in de boekhandel, bibliotheek of anderszins, wil jouw boekenclub mij op de sofa hebben en schaamteloos alles vragen wat er in jullie opkomt, neem dan gewoon contact met me op. Simpel.

En natuurlijk is na afloop van elk evenement de mogelijkheid om mijn boeken te kopen en te laten signeren.

Hartelijke groet,
Tjeerd Langstraat