Hallo boekhandel!

*zet Jumbo commercial stem op…*

HALLO BOEKHANDEL!

Heb ik jullie aandacht? Fijn! Want morgen vandaag 17 mei was de laatste dag van de Libris Blz 2017 Zomerbeurs en jullie hebben als het goed is weer groots ingekocht bij de aanwezige uitgevers en commissionairs. Een vluchtige blik op de exposanten van deze editie laat zien dat Ambo Anthos, De Bezige Bij, Overamstel, Lemniscaat, Luitingh-Sijthoff, HarperCollins, Meulenhoff, Prometheus en vele andere bekende uitgevers een stand hebben gehuurd (€ 875,- ex. BTW voor een lid van de Groep Algemene Uitgevers) om de werken van hun auteurs aan te prijzen.

Het is een feestje met dezelfde gasten van het vorige feestje met dezelfde hapjes en drankjes met dezelfde verhalen. Gemiste kans, want er zijn anno 2017 namelijk ook zat feestjes waar je nieuwe verhalen hoort, bijzondere spijzen en dranken tot je kunt nemen en waar de mensen onbekend spannend zijn en die de zaken net even anders aanpakken. Die een bacchanaal van het geschreven woord veroorzaken!

Wij van Wc-eend…
Natuurlijk heb ik het hier over mijn bacchanaal van het geschreven woord, mijn boek Eeuwig Donker! Mijn verhaal over de totstandkoming van dit boek, van mijn eigen uitgeverij Jalapeño Books en over mijn relatieve onbekendheid. En dat ik nu het vertrouwen van jullie, ‘de boekhandel’, wil winnen. Niet middels een stand op een beurs, een statig grachtenpand of dure marketingcampagnes.
Nope. Vanachter mijn computertje, via mijn lezers. Want mijn lezers, hun reacties en hun recensies spreken voor zich. Dus laat ik enkele van hen hieronder aan het woord.

En aan jullie, lieve boekhandelaren, wil ik enkel vragen om mijn boek in te kopen. Er liggen genoeg exemplaren bij het CB. Vandaag besteld, morgen in huis tegen de normale boekhandelskorting en ik gun jullie, de lezers van een goede thriller en mijzelf een braspartij van jewelste! #leesfeest #besteboek2017

Let’s party!

Tjeerd zet met Eeuwig Donker zijn naam weer in de spotlights, een schrijver die wat mij betreft niet onder doet voor Stephen King en Cody McFadyen.

Caroline Kuiper

Enorm genoten van je boek! Een intrigerend, spannend en verrassend boek! Een MUSTHAVE voor iedere thriller liefhebber! Geweldig einde waarbij alles samen komt en puzzelstukjes vallen ineen. Spannend tot de laatste bladzijde! Heel erg benieuwd hoe het verder gaat met Vos en de rest, mocht er nog een vervolg komen mag je mij zeker rekenen tot trouwe lezer! Villa Gladiola besteld want dit smaakt naar meer!

Hugo Romijn

Mooie verhaallijnen, sterke spanningsbogen, prachtig plot. #pageturner

Ester Brama

Net het boek Eeuwig Donker uitgelezen. Een heerlijk spannende thriller met een bizar einde!

Judith Regeling

Dit boek leest niet als een trein, maar als een TGV!

Carla de Vries

Ik kreeg er nachtmerries van.

Ma Langstraat

Je boek leest echt heerlijk. Goede snelheid en spannend! Fijne sprongen in tijd en vanuit verschillende personages. En heerlijk dat er geen omschrijving is hoe hoofdpersonen eruit zien zodat ik ze zelf in mijn hoofd kan inbeelden. Het is een echte pageturner. Goed gedaan meneer! Ik ben plaatsvervangend trots.

Angela van de Klok

Ik vond Jan in Villa Gladiola al een top personage maar nu hij aan de bak gaat in Rotterdam ben ik nog meer van hem houden. In dit boek heb ik hoofdpersonage Jan beter leren kennen. Ik hou ervan als een personage meegroeit en ik hem stapje voor stapje beter leer kennen. Deze stoere en gevoelige vent heeft ’t wel weer pittig in deel 2. Ik hoop dat hij (in deel 3?!?) een beetje geluk mag vinden en zijn leven in rustiger vaarwater zal komen.
Ik heb met veel plezier Eeuwig Donker gelezen en heb de wendingen in het verhaal niet aan zien komen.
Go Jan!

Geranne Jiskoot

De schrijfstijl is zeer fijn. Het is vlot en zeer beeldend geschreven. De auteur gebruikte hier aardig wat details voor en dat vond ik er goed in passen.

Brenda

Eeuwig donker is een spannend boek met een verrassend plot en zeker een aanrader.

Danielle

Scherp en pittig geschreven met een heftig einde.

Reactie via bol.com

Jeumig! Wat een goed boek! Normaal lees ik niet zo veel achter elkaar in één boek… Nu in twee dagen uit! Aanrader! Nee, a must have! Dank Tjeerd!

Marc Vollaard

Spannend en onverwacht tot het laatste moment. Verslindend van hoofdstuk tot hoofdstuk. Interessante personages die nieuwsgierigmakend beschreven zijn.

Desiree Kuijer

Een van de beste boeken die ik ooit heb gelezen. Je wordt echt een met het verhaal. Super spannend en geweldig geschreven. Ga zo door!

Dennie Dekker

Sterrenlijstjes!
15 mei 2017, twee weken na de officiële releasedatum, vliegen de sterren me om de oren. Op Hebban staat Eeuwig Donker op plek 16 van populaire boeken!

Eveneens op Hebban heeft Eeuwig Donker inmiddels 26 vier- en vijfsterren recensies mogen ontvangen: 22x ***** & 4x ****. Op bol.com zijn 3x ***** gegeven en de eerste uitgebreide recensies zijn terug te lezen via onderstaande links.

Thrillerlezers.nl: ****
Koukleum.nl: **** (en een half)
Mustreadsornot.nl: *****